• TRADYCYJNE TECHNIKI GOTOWANIA • gorące powietrze 30-300 °C • funkcja kombi - gorące powietrze/para 30-300 °C • funkcja gotowania - gotowanie w parze 30-130 °C • automatyczny przegrzew • automatyczne chłodzenie • bio-gotowanie 30-98 °C • książka kucharska 100 programów po 5 kroków • regeneracja • automatyczny start • manualne nawilżanie • NOWOCZESNE TECHNIKI GOTOWANIA • ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością • system bankietowy • 1 prędkość wentylatora • NOWOCZESNE FUNKCJE • 2 - punktowa sonda termiczna • VISION TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący • OSZCZĘDNOŚCI I ZARZĄDZANIE ENERGIĄ • rekuperator • specjalna izolacja komory gotowania • podwójna szyba drzwi • chemicznie wytrawiana komora gotowania • WSS – system kontrolujący i zapobiegający niepotrzebnemu zużyciu wody • BEZPIECZEŃSTWO • SDS - system serwisowo-diagnostyczny • łącze USB • łącze LAN – możliwość przyłączenia do sieci (komunikacja przez przeglądarkę internetową) • zaokrąglona, podwójna szyba drzwi – ochrona przed wysoką temperaturą • HIGIENA/HACCP • wbudowany prysznic – łatwe czyszczenie komory pieca (nie używa zmiękczonej wody) • system HACCP (opcja) • OPCJE • klapka do usuwania nadmiaru pary: 1400,- zł • dodatkowa sonda termiczna: 1400,- zł